Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulament SmartClub Romania
#1
Exclamation 
Bine ai venit pe forumul SmartClub Romania!

Acest forum este dedicat iubitorilor de smart si speram sa iti gasesti rezolvarea problemelor aici. Daca iti face placere sa imparti si sa schimbi informatii si idei legate de automobilele smart, acesta este locul potrivit pentru tine. Daca esti adeptul intalnirilor si discutiilor fata in fata, afla ca periodic membrii smartfan organizeaza intalniri si evenimente la care poate vrei sa vii si tu.

Regulamentul trebuie privit ca o recomandare de bun-simt ce trebuie respectata.

Reguli generale.
1. Ca si membru iti asumi raspunderea pentru ceea ce scrii pe forum, dar si pentru actiunile tale in aceasta comunitate.
2. Sunt interzise atacurile la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
3. Regulile acestui forum se pot schimba pe parcurs fara a fi anuntat in prealabil.
 
Mesajele.
1. Forumul nu trebuie confundat cu un chat. Mesajele care nu aduc niciun aport de informatie si sunt de genul "marfa", "esti tare!", "super", "da", "nu", "[Image: smiley.gif]" sunt interzise.
2. Utilizeaza limba romana si te rugam sa faci tot efortul pentru a scrie corect. Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh", "tz", "k", "dak", etc., cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii. Nu este obligatorie folosirea diacriticelor.
3. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere ingrosate, italice, subliniate, colorate, de dimensiune foarte mare sau alte "artificii" este interzisa.
4. Un singur semn de exclamare sau de intrebare este de cele mai multe ori suficient. Trei semne sunt considerate maximul admis.
5. Nu citati integral mesajul anterior. Daca este necesar citati portiunea de text la care faceti referire. Citarea integrala a unui post este acceptata daca mesajul citat nu este vizibil si nu se mai intelege astfel contextul.
6. Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia.
7. Nu scrieti doua mesaje unul dupa altul, editati-l pe cel vechi si scrieti acolo tot ce aveti de spus.
8. Nu postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei.
9. Inainte de a deschide un nou topic foloseste functia "Cautare".
10. Titlul topicului trebuie sa fie cat mai sugestiv.
11. Nu se accepta postarea de linkuri catre alte siteuri cu scopul de a face reclama. Totusi se accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere.
12. Posturile care contravin regulilor de mai sus pot fi sterse fara o notificare prealabila si aceasta actiune nu trebuie justificata de catre moderatori.
13. Sectiunea Off Topic are parte de un statut preferential in sensul ca moderarea se face mai lejer. Ca urmare a acestei reguli, la Off Topic nu se vor sanctiona mesajele care nu sunt la subiect sau mesajele fara un continut real.
14. Daca topicul se refera la o problema ofera cat mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa iti ceara detalii. Spre exemplu, enunta de la inceput anul de fabricatie, motorizarea, caroseria, facand referire inclusiv la componentele ca nu ti se pare importante. E mai bine sa oferi detalii in plus decat in minus.
 
Conturi si setari.
1. O persoana nu poate avea mai multe conturi. Noi verificam frecvent acest lucru, iar cei care au mai mult de un cont vor fi automat suspendati pe o perioada nedeterminata.
2. Este indicat ca profilul tau sa fie completat in intregime. Completarea campului oras si modelul masinii este obligatorie.
3. Nu este permisa includerea in semnatura, nick sau avatar a niciunui link catre un site sau forum cu scopul de a face reclama la produse similare.
4. Inregistrarea pe forum cu nick obscen, jignitor sau cu date personale false duce la desfiintarea contului.
5. Avatarele, semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista sau obcenta.

Confidentialitatea

1. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale prezentului regulament.
2. Orice informatie introdusa de dumneavoastra este stocata in baza de date.
3. Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori sau moderatori) este stocata in baza de date.
4. Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul dumneavoastra decat in cazurile prevazute de lege. Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
5. Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii, ci sunt folosite exclusiv pentru usurarea navigarii pe forum.
6. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator, pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta si pentru notificarea la cerere asupra anumitor evenimente care apar pe forum (raspuns la mesajul dumneavoastra, primirea unui mesaj privat ...).
7. Administratorii si moderatorii forumului isi rezerva dreptul de a va contacta ocazional in vederea informarii asupra unor probleme specifice acestuia.

Administratori si moderatori.

1. Administratorii si moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
2. Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
3. Functia de moderator nu implica privilegii, ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
4. Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor in cazul in care un utilizator cere expres acest lucru.
5. Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului fir de discutie, blocarea abilitatii de a trimite mesaje pe o perioada de la cateva ore la cateva zeci de zile, suspendarea contului pe o perioada de la cateva ore la cateva zeci de zile. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare.

In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)