Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 909
» Latest member: Defending
» Forum threads: 135
» Forum posts: 317

Full Statistics

Online Users
There are currently 56 online users.
» 0 Member(s) | 56 Guest(s)

Latest Threads
Oferte de rent a car
Forum: Vand
Last Post: paraschivrazvan25
Yesterday, 11:55 AM
» Replies: 1
» Views: 523
Rent a car
Forum: Diverse
Last Post: paraschivrazvan25
13-06-2024, 04:52 PM
» Replies: 2
» Views: 617
Inchiriere de masini
Forum: Bazar
Last Post: paraschivrazvan25
16-01-2024, 04:11 PM
» Replies: 2
» Views: 1,475
450 trepidat la plecare d...
Forum: Smart Fortwo
Last Post: paraschivrazvan25
10-05-2023, 12:57 AM
» Replies: 4
» Views: 9,254
Climatizare
Forum: Smart Forfour
Last Post: Lamba Orlando
23-09-2022, 01:48 PM
» Replies: 0
» Views: 1,447
smart city coupe 450 smuc...
Forum: Smart Fortwo
Last Post: adcsytes
06-09-2022, 02:43 PM
» Replies: 0
» Views: 920
Se blocheaza roata in mer...
Forum: Smart Forfour
Last Post: VALAH DUMITRU
20-08-2022, 12:02 PM
» Replies: 1
» Views: 4,894
montare CD-radio aftermar...
Forum: Audio
Last Post: ttstanescu
22-04-2021, 04:46 PM
» Replies: 2
» Views: 3,586
Consum 451 MHD, 999cc ben...
Forum: Smart Fortwo
Last Post: admin
05-11-2020, 09:50 PM
» Replies: 4
» Views: 9,178
Guri ventilatie
Forum: Smart Forfour
Last Post: razvandmn
09-07-2020, 09:20 AM
» Replies: 0
» Views: 1,965

 
  Oferte de rent a car
Posted by: paraschivrazvan25 - 30-04-2024, 04:04 PM - Forum: Vand - Replies (1)

Dacă ești în căutarea unei optiuni pentru inchirieri auto bucuresti, compania noastră, inchirieriauto-bucuresti.com, îți oferă ghidul complet pentru a obține cea mai rentabilă și avantajoasă soluție. Într-un oraș aglomerat și într-o epocă în care mobilitatea este esențială, alegerea unei companii de închirieri auto de încredere poate face diferența între o călătorie reușită și una plină de complicatii. Cu o gamă variată de vehicule disponibile, de la modele compacte și economice până la mașini de lux și SUV-uri, compania noastră se angajează să ofere opțiuni flexibile și personalizate pentru nevoile tale individuale. Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini pentru o excursie de afaceri sau pentru o vacanță relaxantă, avem soluția perfectă pentru tine. Procesul de închiriere este simplu și transparent, iar echipa noastră profesionistă este întotdeauna disponibilă pentru a oferi asistență și sfaturi în timpul întregului proces. Cu tarife competitive și servicii de înaltă calitate, suntem alegerea ideală pentru cei care doresc o experiență fără griji și plină de satisfacții în ceea ce privește închirierea auto în București. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să te ghidăm către cea mai bună soluție pentru nevoile tale de mobilitate în capitala României. Iata cum ar trebuii sa alegi o masina conform specialistilor de la Inchirieriauto-otopeni.com si cum sa obtii cea mai buna si mai avantajoasa oferta de pe piata.
Rezervarea online a mașinii de închiriat este o soluție comodă și practică care răspunde nevoilor unei lumi în mișcare constantă. În era digitală în care timpul este prețios și eficiența este la ordinea zilei, posibilitatea de a închiria o mașină cu doar câteva clicuri este un avantaj major pentru călători. Companiile de închirieri auto din întreaga lume au adoptat această tendință și au dezvoltat platforme online intuitive și accesibile, care permit clienților să-și rezerve mașina dorită în doar câteva minute, fără a fi nevoie să se deplaseze fizic la o agenție. Procesul de rezervare online este simplu și eficient, iar clienții au posibilitatea de a alege între diverse opțiuni de mașini, precum și de a specifica data și ora ridicării și predării. Astfel, aceștia pot planifica călătoriile lor în avans și pot avea siguranța că vor avea la dispoziție o mașină în momentul potrivit. În plus, rezervarea online oferă oportunitatea de a compara rapid prețurile și opțiunile oferite de diferite companii de închirieri auto, permițând clienților să facă alegeri informate și să găsească cea mai bună ofertă în funcție de nevoile și bugetul lor. Cu servicii de asistență online disponibile 24/7, clienții pot primi ajutor și suport în orice moment al procesului de rezervare, contribuind astfel la o experiență fără griji și plină de confort. În concluzie, rezervarea online a mașinii de închiriat reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru călătorii, oferindu-le acestora flexibilitate, comoditate și accesibilitate în planificarea și organizarea călătoriilor lor.
Atunci când vine vorba de serviciul de rent a car otopeni bucuresti , ai la dispoziție o gamă variată de opțiuni și mașini de închiriat de înaltă calitate pentru a-ți satisface nevoile de mobilitate. Situat în apropierea celui mai mare aeroport din România, Otopeniul este un nod central pentru călătorii, iar serviciile de închirieri auto din această zonă au evoluat pentru a răspunde cerințelor unui flux constant de vizitatori. Indiferent dacă călătorești în scopuri de afaceri sau de agrement, poți alege dintr-o varietate de mașini potrivite nevoilor tale. De la modele compacte și economice, ideale pentru deplasările urbane, până la SUV-uri și mașini de lux, poți găsi cu ușurință vehiculul perfect pentru călătoria ta. În plus, companiile de închirieri auto din Otopeni se disting prin flote bine întreținute și servicii profesionale, oferindu-ți confort și siguranță pe întreaga durată a călătoriei tale. Procesul de închiriere este simplu și eficient, iar personalul calificat este mereu disponibil să te asiste și să răspundă la întrebările tale. În acest fel, poți planifica cu încredere călătoria ta știind că vei avea la dispoziție o mașină de încredere și un serviciu de calitate. Indiferent de destinația ta sau de itinerariul ales, serviciul de inchirieri masini otopeni i îți oferă flexibilitate și libertate pentru a-ți transforma călătoria într-o experiență plină de confort și satisfacții.
Atunci când vine vorba de alegerea unei mașini în cadrul unui serviciu de închirieri auto, flexibilitatea financiară reprezintă un aspect crucial. Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini compacte și economice sau a unei opțiuni mai luxoase, serviciile de închirieri auto îți oferă posibilitatea de a-ți ajusta alegerea în funcție de bugetul disponibil. Această abordare nu doar îți oferă control asupra cheltuielilor, ci și îți permite să te bucuri de beneficiile unei mașini potrivite nevoilor tale, fără a depăși limitele financiare. Companiile de închirieri auto își diversifică flotele pentru a răspunde cerințelor diverse ale clienților, astfel încât indiferent de suma pe care ești dispus să o investești, există întotdeauna o opțiune potrivită pentru tine. De la mașini accesibile și economice, care sunt ideale pentru călătoriile în oraș, până la modele premium și SUV-uri spațioase, serviciile de închirieri auto acoperă o gamă largă de preferințe și nevoi. În plus, mulți furnizori de servicii de închirieri auto oferă diverse oferte și promoții, permițându-ți să economisești și mai mult în timp ce îți alegi mașina potrivită. Cu toate aceste opțiuni la dispoziție, poți fi sigur că vei găsi o soluție care să se potrivească atât cerințelor tale financiare, cât și nevoilor tale de călătorie. Prin urmare, alegerea unei mașini în funcție de bugetul alocat serviciului de închirieri auto reprezintă o modalitate inteligentă de a obține maximul de beneficii fără a-ți depăși limitele financiare.
Ofertele de rent a car în Otopeni sunt concepute pentru a satisface nevoile atât ale companiilor, cât și ale persoanelor fizice, reflectând diversitatea și adaptabilitatea pieței de închirieri auto din această zonă. Fie că este vorba despre o afacere care are nevoie de o flotă de mașini pentru angajați sau despre un individ care caută o soluție de transport temporar, serviciile de închirieri auto din Otopeni sunt pregătite să ofere opțiuni adecvate. Companiile care operează în Otopeni și în zonele învecinate pot beneficia de oferte personalizate și tarife preferențiale pentru a-și gestiona mai eficient necesitățile de mobilitate. Prin închirierea mașinilor, aceste companii pot economisi costuri și resurse, fără a sacrifica flexibilitatea și accesibilitatea necesare pentru a-și desfășura activitățile. Pe de altă parte, persoanele fizice care vizitează sau locuiesc în Otopeni au la dispoziție o gamă variată de mașini, de la modele compacte și economice până la mașini de lux și SUV-uri spațioase, care să răspundă nevoilor lor individuale. Fie că este vorba despre o călătorie de afaceri, o vacanță sau o simplă deplasare în oraș, opțiunile de închiriere auto oferă libertatea și confortul necesare pentru a face față oricăror situații și cerințe. În plus, serviciile de rent a car din Otopeni sunt însoțite adesea de beneficii suplimentare, precum asistență rutieră 24/7 și posibilitatea de a personaliza pachetele în funcție de preferințele și bugetul fiecărui client. Astfel, ofertele de inchirieri auto sunt concepute pentru a satisface toate nevoile și așteptările clienților, indiferent de natura acestora, reprezentând astfel un element vital în ecosistemul de transport al regiunii.

Print this item

  Rent a car
Posted by: paraschivrazvan25 - 19-03-2024, 02:57 PM - Forum: Diverse - Replies (2)

Cu o atenție deosebită acordată nevoilor clienților și un accent constant pe calitate și transparență, serviciile de închirieri auto din București și Otopeni oferite de InchirieriAuto-Bucuresti.com se remarcă drept opțiuni extrem de avantajoase pentru cei în căutare de flexibilitate și economie. Cu o flotă de mașini diversificată, care cuprinde modele de la mașini medii până la opțiuni low-cost și de lux, compania asigură că fiecare client găsește exact ceea ce caută pentru călătoriile lor. Fie că este vorba despre nevoia de a închiria o mașină pentru o călătorie de afaceri sau pentru o vacanță mai îndelungată, condițiile de închiriere sunt clar definite și transparente, eliminând orice ambiguitate sau surprize neplăcute. Mai mult decât atât, compania oferă și tarife avantajoase pentru cei care aleg să închirieze pe termen lung, oferindu-le clienților oportunitatea de a economisi fără a face compromisuri în privința calității sau confortului. Astfel, Inchirieriauto-bucuresti.com se impune ca alegerea ideală pentru cei în căutare de servicii de închirieri auto în București și Otopeni, oferindu-le clienților o experiență completă și satisfăcătoare în fiecare călătorie. 
Cu o viziune axată pe facilitarea experienței de călătorie pentru turiștii străini, agenția noastră se remarcă prin oferta sa masini de inchiriat otopeni cu livrare si la aeroport. Înțelegem importanța unei călătorii fără griji și dorim să oferim o soluție convenabilă și fiabilă pentru cei care ajung în România prin acest important nod de transport. De la momentul în care pășesc pe pământ românesc, turiștii străini se pot baza pe noi pentru a le asigura accesul rapid și ușor la mașina dorită, pentru a-și începe aventura în țară. Flota noastră diversificată acoperă o gamă largă de preferințe și necesități, de la mașini compacte și economice, ideale pentru explorarea orașului, până la SUV-uri spațioase și mașini de lux, potrivite pentru excursii mai lungi și explorarea zonelor rurale sau montane ale României. În plus, suntem dedicați asigurării unei experiențe fără surprize neplăcute, oferind condiții de închiriere clare și transparente, tarife competitive și servicii profesioniste. Astfel, turiștii străini care aleg să închirieze mașini în Otopeni pot avea încredere că agenția noastră le va oferi tot ceea ce au nevoie pentru o călătorie plină de confort și libertate în România. Dacă ești în căutarea serviciilor de închirieri auto în București la prețuri accesibile, alegerea unei mașini pe termen lung poate fi soluția ideală pentru a economisi și a beneficia de un vehicul pe care îl poți utiliza în mod flexibil pentru diverse activități și călătorii. Oferind o gamă variată de mașini disponibile pentru închiriere pe termen lung, compania noastră se angajează să îți ofere opțiuni avantajoase, adaptate nevoilor tale individuale și bugetului disponibil. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină pentru o perioadă mai lungă de timp pentru călătorii de afaceri sau explorări extinse ale orașului și a împrejurimilor sale, alegerea unei mașini pe termen lung îți asigură confortul și flexibilitatea de care ai nevoie. Cu tarife competitive și condiții de închiriere transparente, poți avea încredere că vei primi cel mai bun raport calitate-preț pentru mașina aleasă. Deci, dacă vrei să profiți de servicii de închirieri auto ieftine în București, nu ezita să alegi o mașină pe termen lung și să te bucuri de beneficiile unei experiențe de închiriere convenabile și economice.

Print this item

  Inchiriere de masini
Posted by: paraschivrazvan25 - 09-06-2023, 10:12 AM - Forum: Bazar - Replies (2)

Daca aveti nevoie de o masina pentru cateva zile, sau daca masina dumneavoastra se afla in service, noi va oferim solutii de inchirieri auto bucuresti la preturi cat se poate de avantajoase. Dispunem de o flota de peste 50 de modele, veti putea sa alegeti de la masini din gama mica pana la modele din gama medie si masini din clasa celor de lux, cu cat veti inchiria o masina pe o perioada mai lunga de timp cu atat tariful pentru dumneavoastra va fi mult mai avantajos. De asemenea pentru grupurile mai mari de persoane oferim servicii de inchirieri auto 7 locuri sau inchirieri de masini cu 9 locuri. Suntem una dintre putinele companii de pe piata care va ofera inclusiv posibilitatea de a inchiria masinile fara garantie, daca doriti mai multe detalii legate de ofertele noastre dar si pentru a vedea flota de masini pe care o punem la dispozitia dumneavoastra intrati pe Rent-a-car-otopeni.ro cu siguranta veti gasii masina de care aveti nevoie, colaboram atat cu persoanele fizice cat si cu firmele.
Dacă ai mașina în service sau vii în vacanță pentru o perioadă de timp, poate te întrebi cum să te deplasezi prin oraș fără să depinzi de transportul în comun sau de taxiuri. Ei bine, există o soluție simplă și avantajoasă: închirierea unei mașini de la rent-a-car-otopeni.ro, unul dintre cele mai bune servicii de închirieri auto București. Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegi rent-a-car-otopeni.ro:

Print this item

  Climatizare
Posted by: Lamba Orlando - 23-09-2022, 01:48 PM - Forum: Smart Forfour - No Replies

Masina este SmartForfour 454,1.1,2006
Simptome : 
AC - functional
Caldura - foarte putin
Temperatura apa 84 grade, furtune tur-retur calorifer caldura (fierbinti)

Eroare : 
B 1088 : -blending air flap acuator, lead has occasionally short circuit
             -permanent


Ma poate ajuta cineva pentru a rezolva problema ?
Multumesc

Print this item

  smart city coupe 450 smucituri si intarzieri in reactii
Posted by: adcsytes - 06-09-2022, 02:43 PM - Forum: Smart Fortwo - No Replies

In cauza e smart city coupe 450 (an 2001) cu motor by Mercedes de 599 cmc in 3 cilindrii si cu 6 bujii avand circa 200000 mile la bord.
Pe bord se afiseaza viteza 1 si nu sunt pornite becuri sau mesaje de erori insa nu poti da la demaror decat dupa ce se sting becurile din bord si trebuie sa ti cheie pe demaror cca 10s pana binevoieste sa porneasca demarorul.
Cu motorul oprit intra in 1 si R instant.
Si cu motorul pornit, angajarea in viteza e cu smucituri.
Daca apas acceleratia si tin 1000 turatii dupa 5-10 secunde am parte de 2-3 smucituri si masina porneste de pe loc insa moare motorul daca fac asta la deal.
Daca apas acceleratia si tin 2000 ture in circa 5 secunde sunt 2-3 smucituri apoi masina se porneste de pe loc.
De cate ori intra in viteza motorul si cutia se zguduie si se aude o lovitura.
Cei 2 suporti ai motorului dinspre bara de protectie sunt intregi, la fel cel situat in fata motorului, central.
Am inlocuit actuatorul dar si cu cel vechi si cu cel nou am aceeasi situatie pe MB Star.
Xentry spune ca regleaza punctul de start si cel de stop cu succes.
Xentry spune ca nu poate regla punctul de panare al ambreiajului.
Masina intarzie la raspuns intre 5-10 secunde, cand pornesc e musai sa astept 10-15 secunde ca becurile de avertizare din stanga sa se stinga si abia
apoi pot actiona din cheie demarorul.
Catut de asemenea o cale sa determin starea discului de ambreiaj fara sa desfac cutia de viteze sau motorul.
De mecanici care habar nu au de smart sau sunt excroci sunt satul insa orice idee e mai mult decat binevenita, va rog frumos ca daca nu puteti sau nu vreti sa raspundeti ontopic sa ocoliti acesta intrebare, apreciez ca faceti asta.
Multumesc frumos, apreciez orice parere.

Print this item

  montare CD-radio aftermarket SMART 2004 450
Posted by: ttstanescu - 21-04-2021, 12:47 PM - Forum: Audio - Replies (2)

Incerc sa schimb vechiul radio original din SMART-ul meu 2004 diesel cu un aftermarket cu USB si Bluetooth. Am sunat la unii si mi-au spus ca are nevoie de un adaptor CAN bus. Citind pe alte site-uri nu pare a fi nevoie de asa ceva ci doar de un adaptor de la mufa din SMART (care pare ISO) la una ISO standard sau ce are radioul nou. Stie cineva ce trebuie facut sau are cineva vreo cunostinta care poate face usor o astfel de schimbare? Multumesc

Print this item

  Guri ventilatie
Posted by: razvandmn - 09-07-2020, 09:20 AM - Forum: Smart Forfour - No Replies

Salutare, am desfacut gurile de ventilatie ca sa le curat si nu mai reusesc sa le montez.
Intre timp am si rupt una cand tot incercam sa o bag la loc.
Are cineva idee cum se monteaza?

La un Smart forfour 454 din 2005

Print this item

  Problema pozitie
Posted by: brezisor - 20-09-2019, 01:06 PM - Forum: Smart Fortwo - Replies (1)

Buna.
Am probleme cu pozitiile fata si spate la Smart. 
Aprind farurile, iar pozitiile pornesc doar după ceva timp, 2-3 minute,
Ce ar putea avea?
Nu e vorba de siguranta,a fost verificata.
Multumesc,

Print this item

  Resetare interval service
Posted by: Lamba Orlando - 06-09-2019, 11:07 AM - Forum: Smart Forfour - Replies (2)

Salut. De doua zile incerc sa fac reset la intervalul service si nu reusesc. Am incercat prin urmatoarea metoda :
Se intoarce cheia in contact in pozitia 2 (cea in care se aprind toate beculetele in bord).
Din butoanele de deasupra vitezometrului se apasa butonul din stanga de 2 ori (va aparea intervalul de service), iar la a 2-a apasare se mentine butonul apasat (pana la sfarsitul operatiei).
Se intoarce cheia in pozitia Off.
Se intoarce cheia in pozitia 2.
In 10 secunde ar trebui sa se reseteze si intervalul sa arate 20.000 km. Daca in 15s nu se intampla minunea, reluati de la pasul 1.

Este cineva care a reusit sa faca aceasta resetare ?

Print this item

  Smart Fortwo Cabrio 2016 35 000 km Benzina
Posted by: sonyscorpion - 01-09-2019, 04:59 AM - Forum: Vand - No Replies

Pret : 13.000 Eur / 0723000222
Oferit de Firma
Marca Smart
Model Fortwo
Culoare Negru
Combustibil Benzina
Cutie de viteze Automata
An de fabricatie 2016
Rulaj 35 000 km
Caroserie Cabrio
Capacitate motor 900 cm³
Stare Utilizat
 
Descriere
Masina a fost 14.000 si am mai bagat in ea inca 5000 euro. Are 115 cp cipuita in Germania la Brabus. Sistem audio cu subwoofer. Culoare unica. Este pe firma deci se vinde cu factura, fata de pret afisat se adauga TVA. Pret putin discutabil. Accept schimb cu motor gen Ducati Diavel sau Yamaha MT-10., 
Imbunatatiri : discuri frana ventilate, navi alpine cu android si apple car play, am si navigatia de fabrica, evacuare sport, admisie sport, cauciucuri vara si iarna noi. Unicat in Romania. Kit brabus si este si cabrio.
CUTIE DUBLU AMBREIAJ.
Dotari
ABS
CD
Geamuri fata electrice
Servodirectie
Aer conditionat doua zone
Comenzi volan
Faruri automate
Geamuri laterale spate fumurii
Limitator de viteza
Oglinda retrovizoare interioara electrocromatica
Oglinzi retrovizoare incalzite
Proiectoare ceata
Senzori parcare spate
Airbag-uri frontale
Computer de bord
Inchidere centralizata
Acoperis panoramic
Airbag-uri laterale spate
Controlul tractiunii (ASR)
Faruri Xenon
Head-up display
Lumini de zi (LED)
Oglinzi retrovizoare ajustabile electric
Parbriz incalzit
Scaune fata incalzite
Stergatoare parbriz automate
Airbag-uri laterale fata
Controlul stabilitatii (ESP)
Radio
Aer conditionat
Bluetooth
DVD
Geamuri cu tenta
Interior din piele
Navigatie GPS
Oglinzi retrovizoare exterioare electrocromatice
Pilot automat
Senzori parcare fata-spateAttached Files Thumbnail(s)
               
Print this item